Matcht jouw werk met je loopbaan?

Talentontwikkeling

Als medewerker van OOZ heb je invloed op je loopbaan. Je kunt je carrière verrijken op jouw eigen manier. Wat van waarde is voor jou dat doet er toe! Plezier hebben in de dingen die je doet, autonoom kunnen handelen, eigenaar zijn van je werk en persoonlijke ontwikkeling zijn hierin belangrijk. OOZ denkt met je mee en faciliteert waar dat kan. Wanneer jouw dromen passen binnen de ambities van de school, van je team en van OOZ, dan is er veel mogelijk!

Ben je op zoek naar wat jouw meest opvallende talent is? Dan is het maken van een Talentscan een mooie eerste stap. Wil je liever verkennen wat een passende vervolgstap is in je loopbaan? Maak dan eens een afspraak met een van onze loopbaancoaches. Zij gaan graag met je in gesprek om de volgende stap samen met jou te onderzoeken.

Niet alleen voor jou als individu zijn er veel kansen om je talenten te ontwikkelen, ook voor (school)teams is er een palet aan mogelijkheden. Het professionaliseringsprogramma ‘Talentenhuis, Samen werken aan Ambities’ biedt allerlei vormen van scholing om talenten en ambities van jou en je team te verbinden.

Door zorg te dragen voor onze eigen ontwikkeling zorgen we ook voor de ontwikkeling van onze leerlingen. Herken en erken de talenten bij jezelf en je collega’s en bouw mee aan het mooie onderwijs dat OOZ te bieden heeft.

  • Professionaliseringsprogramma Talentenhuis, Samen werken aan Ambities
  • Talentscan
  • Loopbaan coaching
  • Teamontwikkeling
  • Waarderend Onderzoeken
  • Gesprekkencyclus
"Gebruik geen kaart maar een kompas, de richting bepaal je zelf"