Geef je talent richting Alles voor jouw droombaan

Visie op HR

Vind jouw droombaan in het onderwijs

Bij OOZ geloven we dat mensen op hun best zijn als zij hun loopbaan vanuit eigen talent en expertise richting geven. Daarom vinden we het bijzonder belangrijk dat jij je toekomst en je carrière in eigen hand houdt. Dit zie je terug in ons HR-beleid waarin we je volop ruimte en kansen bieden om te ontwikkelen en te groeien.

Als organisatie blijven we in beweging en in verbinding door medewerkers vanuit talent te laten meepraten en meedenken over ontwikkelingen en veranderingen. Door mensen op hun topkwaliteiten in te zetten, blijft de kwaliteit van ons onderwijs óók op topniveau. Elke verandering kun je daarbij zien als een kans om je eigen loopbaan vorm te geven. Dit vraagt om eigenaarschap. Je moet het zélf doen, maar niet alléén.

Geef je eigen talent richting

Deze site biedt wat je nodig hebt om je loopbaan te sturen. Nieuwe kansen in de vorm van vacatures. Informatie over arbeidsvoorwaarden. Inspiratie over een duurzame, relevante en boeiende carrière binnen OOZ en meer! Zie dit als het startpunt om je talenten en ambitie richting te geven. Wil je meer weten? Onze HR adviseurs staan voor je klaar!