Arbeidsmobiliteit

Geef sturing aan je loopbaan en leven

De wereld verandert, banen veranderen mee. Dat vraagt wat van ieders wendbaarheid, oftewel van ons vermogen om te bewegen en mee te bewegen. Hoe zorg je dat je vitaal en gemotiveerd blijft werken? Hoe bouw jij aan jouw ontwikkeling en mogelijkheden? En hoe laat jij je talenten en expertise voor jou en je toekomst werken?

De antwoorden zitten in duurzame inzetbaarheid. En dat is iets waar we bij OOZ samen aan werken. Want jouw talenten, ontwikkeling en mogelijkheden houden zowel jou en je carrière als OOZ in beweging. Daarom kijken we met elkaar naar wat nodig is om in beweging te blijven. Naar datgene waar jij goed in bent, waar je blij van wordt en waarmee jij bijdraagt aan jouw en onze ambities. Verder met leren, zowel jij als de organisatie, vraagt immers om flexibiliteit en groei.

Uiteraard faciliteren wij jou in het behouden of opnieuw bepalen van jouw loopbaanpad. Door samen te focussen op jouw duurzame inzetbaarheid en daarover in dialoog te gaan. Bovendien bieden we concrete ideeën en praktische instrumenten om je verder te helpen. Zie OOZ HR als de motor achter jouw vermogen om te bewegen en mee te bewegen.

 

Verwante thema’s

Duurzame inzetbaarheid
Loopbaan & mobiliteit